Basis onder uw winkelformule

Jurjen de Vries retailmanagement & efficiency begeleidt en ondersteunt retailondernemingen in de dagelijkse operatie bij het normeren (het leveren van benodigde werkuren), loonkostenmanagement, ideaalbezetting en procesoptimalisatie, alles in relatie tot werkaanbod. Wij zorgen voor integratie in het dagelijkse planningsproces en hebben kant & klare programma‘s. Daarmee zijn wij in staat om samen met u de resultaten op de winkelvloer op het gebied van loonkosten en productiviteit, in samenhang met de gevraagde kwaliteit, structureel te verbeteren.

Ervaring & know how

Onze resultaatverhogende aanpak is beproefd en heeft zich nationaal en internationaal inmiddels volop bewezen. Vanuit vestigingen in Nederland en Duitsland werkt Jurjen de Vries retailmanagement & efficiency, sinds 1980, voor nationaal en internationaal gerenommeerde retailketens. Tot onze trouwe klantenkring behoren ook distributiecentra en retailgerelateerde industriële bedrijven zoals slagerijen, bakkerijen en productiebedrijven.

Ons team van ervaren business consultants bestaat uit praktisch ingestelde retailkenners die uw taal spreken en daar geen inwerkperiode voor nodig hebben. Vanuit onze keten knowhow zijn wij in staat om samen met u heldere afspraken te maken en vervolgens de juiste route te kiezen. Als strategische denkers gericht op resultaat worden wij in binnen- en buitenland betrokken bij een breed scala aan vraagstukken op het gebied van arbeidsinzet en efficiency. Resultaten worden samen met het winkelkader in filiaalbedrijven behaald als ook met retailondernemers in franchise organisaties. Uitvoerige operationele ervaring stelt ons in staat om de inspanning, die Efficiency Consultancy en Workforce Management Consultancy verlangt, telkens weer tot een succes te maken.

Bent u ook benieuwd waar uw kansen liggen? Leg uw vraagstuk aan ons voor.

Quotes opdrachtgevers